Bedrijfswagenmonteur

Bij BUFFL Customizers ontwerpen en maken we truckinterieurs, en realiseren we indrukwekkende truckopbouw. Dat doen we vanuit een splinternieuwe werkhal in Ravenstein, voor klanten in Nederland en over de hele wereld. Met de hand en op maat!

Jouw baan als bedrijfswagenmonteur

·         Uniek werk. Sleutelen aan een Scania Next Gen, wagens uit de Scania 3-serie en oude(re) en nieuwe trucks van andere merken.

·       Afwisseling. Van apk-klaarmaken tot het opbouwen van een lampenbeugel of het vervangen van remmen. Sleur kennen we niet. Want wat wij doen is maatwerk!

·        Technische uitdaging. Jij werkt aan trucks en trailers met veel techniek, hydrauliek en pneumatiek. Uitdagend!

·        Ontwikkelmogelijkheden. Volg trainingen, cursussen en opleidingen via onze eigen TruckAdemy, in de richting die jij wil.

·        Een moderne werkplaats. Werken in een splinternieuwe hal, met de modernste materialen en gereedschappen, een voorraad die op orde is en een eigen gereedschapskist.

·        Regelmatige werktijden: werken van 7.00 tot 17.00 . Nauwelijks overuren en geen onregelmatige diensten. Ook een vierdaagse werkweek is mogelijk.

Wat levert werken bij BUFFL jou op?

Wat vragen wij?
Wij zoeken een eerste of een tweede monteur. Naast jouw technische kennis vinden wij een positieve instelling het allerbelangrijkste. Klikt het? Dan kun je je bij ons altijd verder ontwikkelen!

Reageer!
Aan de slag als bedrijfswagenmonteur? Of gewoon eens praten over de mogelijkheden? Stuur een WhatsApp of bel naar Kevin, via 06 26 08 69 11. Mailen kan ook: kevin.vvenrooij@buffl.nl.

 

Twijfel je of deze baan iets voor jou is? App of bel dan ook. Een kop koffie drinken kan altijd.

 


Zoeken