Vacature: chef-magazijn

Chef-magazijn (32 - 45 uur)

Bij BUFFL Customizers ontwerpen en maken we truckinterieurs en truckopbouw. Dat doen we vanuit een splinternieuwe werkhal in Ravenstein, voor klanten in Nederland en over de hele wereld. Met de hand en op maat. Om nóg beter werk te leveren is het belangrijk dat ons magazijnbeheer soepel, slim en snel verloopt. Met jou aan het stuur!  

Jouw baan als chef-magazijn
Jij bent het opperhoofd van ons magazijn, met daarin alle materialen en onderdelen voor onze interieur- en opbouwprojecten. Die jij opslaat, aanvult, op een rij zet en levert aan je collega’s van de werkplaats. Daarnaast heb je contact met klanten over prijzen voor de opbouw van exterieur, of reparatie of onderhoud van een truck. Het tempo ligt hoog! Soms wil een klant binnen een paar uur een offerte. Terwijl een collega aan jouw balie staat voor onderdelen en er ook nog bestellingen de deur uit moeten. Dat regel jij: zonder fouten, mét overzicht.

Het wordt jouw opdracht om ons voorraadbeheer zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen en ons magazijn naar een hoger niveau te tillen. Eventueel met een collega die jou kan ondersteunen in de uitvoering. Maar jij bedenkt de strategie, en krijgt de ruimte om proactief processen aan te pakken en te verbeteren. In onze splinternieuwe werkhal, met de nieuwste software voor magazijn- en voorraadbeheer.

Wat levert werken bij BUFFL jou op?

- Een bovengemiddeld salaris.

- Na je proeftijd snel een vast contract.

- Regelmatige werktijden tussen 8.00 en 17.00.

- Ontwikkelmogelijkheden via onze eigen TruckAdemy.

- Een moderne werkplek en een hecht team collega's.

- Elke dag een verzorgde lunch. Gratis.

- Legendarische personeelsfeesten, borrels en extraatjes. 


Wat vragen wij?

Jij weet van aanpakken, en werkt zorgvuldig. Je houdt je hoofd koel en bewaart het overzicht, ook als collega’s snel informatie of materialen nodig hebben. Daarnaast deel je onze ambitie om ons voorraadbeheer naar een hoger niveau te tillen, en komt uit jezelf met ideeën om dat mogelijk te maken. Een analytische blik en enig commercieel inzicht komt daarbij goed van pas.

Reageer!
Aan de slag als chef-magazijn? Of gewoon eens praten over de mogelijkheden? Stuur een WhatsApp of bel naar Kevin, via 06 26 08 69 11. Mailen kan ook: kevin.vvenrooij@buffl.nl.

 

Twijfel je of deze baan iets voor jou is? App of bel dan ook. Een kop koffie drinken kan altijd.

Zoeken