Stoffeerder interieurs

Bij BUFFL Customizers ontwerpen en maken we truckinterieurs, en realiseren we indrukwekkende truckopbouw. Dat doen we vanuit een splinternieuwe werkhal in Ravenstein, voor klanten in Nederland en over de hele wereld. Met de hand en op maat!

Jouw baan als stoffeerder truckinterieurs

·         Uniek werk. Van een Scania Next Gen tot prachtexemplaren van andere truckmerken: jij geeft interieurs van elk type vrachtwagen een complete metamorfose.  

·         Afwisseling. Overleggen over kleuren en materialen, interieurdelen en stoelen bekleden, naaien en capitonneren: jouw dagen zijn afwisselend en nooit saai.

·         Veel vrijheid. Je werkt veel zelfstandig en er is volop ruimte voor jouw eigen creativiteit.  

·         Moderne werkplek. Jij werkt in een splinternieuwe, ruime werkhal in Ravenstein. Met de modernste apparatuur en in een team met zo’n 18 andere truck customizers.

·         Ontwikkelmogelijkheden. Volg trainingen, cursussen en opleidingen via onze eigen TruckAdemy, in de richting die jij wil.

·         Informele sfeer. Je collega’s staan voor je klaar en bij je leidinggevende loop je makkelijk binnen. Korte lijnen  


Wat levert werken bij BUFFL jou op?

·         Een bovengemiddeld salaris.

·         Flexibiliteit in werkdagen en -uren.

·         Na je proeftijd snel een vast contract.

·         Een fijne werkplek en een hecht team collega’s.

·         Elke dag een verzorgde lunch. Gratis.

·         Legendarische personeelsfeesten, borrels en vele extraatjes.

 

Wat wij vragen

Een specifieke opleiding als (meubel)stoffeerder is fijn, maar niet noodzakelijk. Wij leren jou alles wat nodig is. Je bent van jezelf wel handig en creatief, en het belangrijkste: je hebt er zin in!

 

Reageer!

Aan de slag als stoffeerder van truckinterieurs? Of gewoon eens praten over de mogelijkheden? Stuur een WhatsApp of bel naar Kevin, via 06 26 08 69 11. Mailen kan ook: kevin.vvenrooij@buffl.nl.

 

Twijfel je of deze baan iets voor jou is? App of bel dan ook. Een kop koffie drinken kan altijd.

Zoeken