Scania S NG | Tricorp | BUFFL Interieur

TRICORP RIJDT IN STIJL. BUFFL-STIJL

Heb je goede werkkleding nodig, dan moet je bij Tricorp zijn. En Tricorp weet dat ze voor een vette truck bij BUFFL aan het juiste adres zijn. Wij mochten de Scania S NG van Tricorp helemaal in BUFFL stijl maken.

 Waar velen knopen wensen, kiest Tricorp voor een andere route. Dit hele interieur is voorzien van verticale strepen. Hierdoor krijgt het interieur een hele unieke look! De hemel is voorzien van strepen en verlichting. De achterwand is voorzien van verticale strepen, een 3D logo en heeft volop RGB verlichting. Verder zijn de vloer, deurpanelen, onderplaten, dashboard, zijhemels en achterhemel ook bekleed voor een gehele uitstraling. Als klap op de vuurpijl is de gehele onderlijn opnieuw gespoten inclusief de koelkastdeuren, deuren en de bedrand.

De stoelen zijn opnieuw bekleed met echt leder en voorzien van een speciaal patroon met stoelframes en rode verlichting. Er is een nieuwe 4-deurs achterkast ontworpen en gemonteerd. Deze zijn uitgerust met de nodige verlichting en een glazen deurtje.  Zowel de voorkast als de achterkast hebben een geknoopte onderplaat. De vloer is compleet opnieuw bekleed en het stuur is ook aangepakt. Daarnaast hebben we de truck nog voorzien van nieuwe audio, geknoopte deurpanelen en hebben we de bovenkant van het dashboard opnieuw bekleed. Al met al is die een echte eye-catcher geworden.

INTERESSE IN EEN BUFFL INTERIEUR?

Zoeken