Scania S500 | Wim Driessen | BUFFL Interieur

UNIEKE TINTEN VOOR DE SCANIA S500 VAN WIM DRIESSEN

Wim Driessen pakt uit en dat is te zien ook! Het complete interieur is gespoten in de kleur van het leder. Daarnaast zijn alle knoppen, beugels, toetsen en randen gedompeld in een wortelnotenpatroon. Naast deze unieke tinten is de hele cabine ook nog volledig bekleed. De hemel, zijhemels, achterhemel en dakluik zijn bekleed met bruin leder. In de zijhemels is de tekst “Nooit meer naar huis” geborduurd.

De achterwand en zijwanden zijn volledig geknoopt inclusief schemerlampen voor extra sfeerverlichting. Tevens is er een Smart TV, met gedompelde lijst, in de zijwand verzonken.De stoelen zijn opnieuw bekleed met echt leder en voorzien van een speciaal patroon met stoelframes en rode verlichting. Er is een nieuwe 4-deurs achterkast ontworpen en gemonteerd. Deze zijn uitgerust met de nodige verlichting en een glazen deurtje.  Zowel de voorkast als de achterkast hebben een geknoopte onderplaat.

De vloer is compleet opnieuw bekleed en het stuur is ook aangepakt. Daarnaast hebben we de truck nog voorzien van nieuwe audio, geknoopte deurpanelen en hebben we de bovenkant van het dashboard opnieuw bekleed. Al met al is die een echte eye-catcher geworden.

INTERESSE IN EEN BUFFL INTERIEUR?

Zoeken