Volvo FH5 | ATS

Volvo FH5 | ATS

Door heel Europe met de BUFFL stijl Volvo FH5 van ATS

Wil je een voertuig  snel en betrouwbaar vervoer  door heel Europa? Dan ben je bij ATS transport & logistiek uit Staphorst  aan het juiste adres. ATS bestaat uit een team van logistieke professionals met ruime ervaring en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het is daarom ook logisch dat ze bij BUFFL terecht kwamen voor het transformeren van hun Volvo FH5.

 

Bij deze Volvo draait alles om stijl en finesse. En hoe kan het ook anders? Kijk eens naar die hemel, bekleed met zowel geknoopte als vlakke patronen, sprankelend met ingebouwde verlichting. Het bovenbed is niet zomaar een slaapplek; het is een kunstwerk op zich, met zijn rijkelijk geknoopte details, afgewerkt met persoonlijke logo's en subtiele lichtaccenten. De zijhemels zijn strak en vlak bekleed met bruine tinten en het honingraatpatroon op de stoelen heeft bijpassende stiksels. De motortunnel is vakkundig aangepakt en de vloer is compleet opnieuw bekleed.

De zijwanden en deurpanelen hebben we voorzien van texturen en verlichting en ook het gehele dashboard is opnieuw bekleed, waarbij alle kunststof onderdelen zijn gespoten.

Zelfs de kasten zijn niet vergeten om de luxueuze uitstraling van deze Volvo compleet te maken.

Bekijk hieronder alle foto’s van het interieur van deze Volvo FH5

INTERESSE IN EEN BUFFL IN- OF EXTERIEUR?

Zoeken