Complete truck interieurs

Thuis is de plek waar mijn stuur zit

Jij brengt je truck, wij maken er de truck van die helemaal jou is. Van voor tot achter. Van boven tot onder. Jouw eigen BUFFL.

Hemel en zijhemels

In het bekleden van de hemel en zijhemels in je truck is bijna alles mogelijk. Wat vind je mooi: leer of stof? Geknoopt of vlak? Welke kleur? Alles kan: van aards bruin tot hemels blauw. Wil je er een logo in verwerkt hebben? En zo ja, waar, hoe, hoe groot?

Heel veel mogelijkheden met licht

Met verlichting kun je zo ontzettend veel mooie dingen doen bij het inrichten van je hemel en zijhemel. Je kunt accenten leggen, je kunt delen extra aanlichten, je kunt met licht eigenheid en herkenbaarheid inbouwen. Ooit in de zevende hemel geweest? Met BUFFL brengen we je er!

 

Achter- en zijwanden

De wanden zijn belangrijk voor de uitstraling van de cabine. Het zijn de muren in je woning. Het decor. Dat wil je aankleden in een stijl die bij jou past. Die wanden moeten uitstralen wie jij bent en waar jij voor staat. Dat kan heel persoonlijk zijn.

Kom maar op met je wensen

Wil je stoer, eigenwijs, kleurrijk, abstract? Je logo vol in beeld of heel subtiel verwerkt? Of wil je je achter- en zijwanden in een speciaal thema hebben misschien wel? Kom maar op met je wensen. Wij weten van wanden.

Boven- en onderbed

Je bed moet lekker slapen. Je hebt maar één lijf, één rug. Daar ben je zuinig op. Een goede nachtrust is je dierbaar. Daar hoort een goed matras bij. Dat leveren we je. Maar we doen meer. Want ook een bed kun je customizen.

Je slaapt als een BUFFL

Je kunt de bekleding van je bed laten knopen. Dat geldt voor je bovenbed én onderbed of één van beide. Je kunt er ook een logo in laten verwerken. Kan heel sjiek zijn! Zeker weten dat je slaapt als een os. Nee, nog beter: als een BUFFL.

Vloermatten en motortunnels

Je mat alleen maar bedoeld om je voeten op te zetten? Nee joh. Je moet trucker zijn om te begrijpen wat die mat voor je betekent. In die mat wil je een logo hebben staan. Of die mat moet worden afgewerkt met een gave stik. Die moet eigen zijn. Want jij en je mat, dat zijn matties!

Maak je eigen tunnel of love

Motortunnels zijn een van onze favorieten. Daar kun je als customizer heerlijk mee spelen. Met stoffen, kleuren, bedrukkingen en stiksels. Tunnelvrees kennen we niet. Sterker nog: wij houden van tunnels en maken maar wat graag jouw tunnel of love!

Kasten

Heb je extra bergruimte nodig in je cabine? Of wil je een extra dimensie geven aan de uitstraling van je cabine? Vervang je bovenbed door een gave kast die je helemaal in jouw stijl laat vormgeven en opmaken.

Ons jaag je niet op de kast

Wij bouwen je kast van a tot z in de eigen werkplaats in Ravenstein. Met leren bekleding; en dan geknoopt of vlak. Het logo erin gestikt. Met stof bekleed, in nagenoeg iedere gewenste kleur. En dan al dan niet een print of een opdruk. Deel je wensen. Wij maken het voor je.

Cabine verlichting

Verlichting, led-verlichting vooral, is een van de favoriete speeltjes van customizers. Je kunt er zo ontzettend veel mee. Je kunt er jouw truck een unieke identiteit en sfeer mee geven. Je kunt er accenten mee leggen. Je kunt er voor zorgen dat jouw truck herkenbaar wordt.

Laat je inspireren

Wil je weten wat we met licht in jouw cabine kunnen doen? Bel gewoon eens voor een afspraak. En check vooral ook de foto’s op onze accounts op Facebook en Instagram. Daar brengen we regelmatig gave verlichting voor het eh … voetlicht.

Stoelen

Je stoel is het belangrijkste item in je cabine. Die móet lekker zitten. Geen discussie. Dat is je werkplek. Met een goede stoel voorkom je klachten aan nek, schouders en rug. Een goede stoel zorgt dat je langer chauffeur bent!

Heel veel mogelijkheden voor jouw stoel

Wij leveren stoelen, in diverse uitvoeringen, of passen je bestaande stoel aan jouw wensen aan. Met een leren bekleding bijvoorbeeld, inclusief een fraaie stik; met eventueel unieke accenten er in verweven. Zit lekker. En ziet lekker.

Gordijnen

In alle kleuren, hadden we hier bijna geschreven. Maar dat is overdreven. Gordijnen zijn er in bíjna alle kleuren. Dat geldt voor de reguliere gordijnen, maar ook voor je tussengordijnen, voorraamstroken en gordijnbogen. Wij maken ze op maat voor je. In elke gewenste kleur. Nee, sorry: in bijna elke gewenste kleur!

Alle gordijnen worden dubbel gestikt

Dit is wel het vermelden waard. Want gordijnen moeten mooi zijn, maar moeten ook het licht buitensluiten als jij wilt slapen. Daarom worden al onze gordijnen standaard dubbel gestikt.

Deurpanelen

Als je van buitenaf de deur van je cabine opentrekt, zijn de deurpanelen het eerste wat je ziet. Dus wil je dat ook die er strak uitzien. Bovendien moeten ze bestand zijn tegen wind en regen die er op zo’n momenten vat op kunnen krijgen.

Veel mogelijkheden voor je deurpanelen

Meestal trekken we de deurpanelen in dezelfde lijn door als de rest van de cabine. Zelfde kleur. Zelfde stijl en uitvoering. Maar je kunt daar ook mee spelen, via accenten en verlichting. Zo gek als een deur, zeggen ze niet voor niets, toch ;-)

Spuitwerk

Bang voor spuitjes? Nee hoor, een chauffeur niet. Die weet dat je een cabine een hele vette touch kunt geven met spuitwerk. Je dashboard kun je compleet laten stylen, ieder onderdeel apart, in iedere gewenste kleur of kleurencombinatie; passend bij de rest van je interieur.

Deel ons je ideeën

Spuitwerk is zulk specialistisch werk dat we dit uitbesteden aan vaste partners die er dezelfde standaard op nahouden als wij. Het design, demonteren en monteren van onderdelen doen we wel helemaal zelf. Dus deel ons je ideeën. En wij gaan er mee aan de slag.

Zoeken