Over BUFFL

Zo ontstond BUFFL

We handelden in trucks. Als VAEX. Al meer dan veertig jaar. Toen we het volgende idee kregen: hoe gaaf is het als we die trucks zelf gaan customizen; en dan niet alleen voor onszelf, maar ook voor anderen? Amper twee jaar verder stond er een team van acht specialisten, die enkel en alleen met het stylen en inrichten van truck interieurs bezig zijn.

BUFFL: het merk

In 2019 zetten we de volgende stap: het customizen nam zo’n vlucht dat we daar een eigen label aan wilden hangen. We zijn en blijven VAEX, maar die customized trucks wilden we een stoere naam geven. Het customizen moest een eigen product worden; een merk. Dat werd BUFFL. Vernoemd uiteraard naar die stoere, krachtige en eigenzinnige os. Precies waar wij als merk voor willen staan.

Interieurs op maat

Je brengt meer tijd door in je cabine dan waar ook. Dus wil je dat die cabine zo veel mogelijk ‘eigen’ is. Wij ontwerpen en maken interieurs. Dat doen we volledig op maat; in onze werkplaats in Reek. Dat doen we goed. Dat doen we snel. En dat doen we tegen eerlijke prijzen.

Zoeken