Over BUFFL

BUFFL: hoe het begon

'Wij willen unieke, complete auto's leveren!' Vanuit die gedachte ontstond BUFFL Customizers, in 2019. Als klein zusje van The Truck Traders by VAEX, maar klein zijn we allang niet meer. BUFFL is in no time uitgegroeid tot een sterk merk binnen de truckstyling. Met grote ambities. Het doel? Ooit rijden we allemaal een BUFFL!

Bekijk alle foto's

 

BUFFL: het merk

BUFFL: natuurlijk vernoemd naar die stoere, krachtige en eigenzinnige os. Eigenschappen die je terugziet in ons truckinterieur en -exterieur. En in onze werkwijze. Wij staan met beide benen op de grond, gaan elke uitdaging aan en denken slim en creatief. Net even anders dan anderen. Zo maken we elke truck uniek.  

BUFFL: wat en hoe

Je brengt meer tijd door in je cabine dan waar ook. Dus wil je dat die cabine er goed uitziet. Helemaal fijn: als je truck van buiten net zo bijzonder is als van binnen. Wij ontwerpen en maken truckinterieurs. En zorgen voor indrukwekkende truckopbouw. Voor alle merken trucks, zoals Scania, DAF, Volvo, Iveco en MAN. Dat doen we volledig op maat, vanuit onze werkplaats in Ravenstein. Goed, snel en tegen eerlijke prijzen.

Zoeken