Hoe wij werken

Jouw truck customizen? Dat gaat zo!


1. We plannen een afspraak

Jij komt naar Ravenstein, zodat je de werkplaats kunt zien en kennis kunt maken met de BUFFL-crew. Onder het genot van een bak goede koffie bespreken we jouw wensen. Wat zoek je precies? Wat vind je mooi en wat past binnen je budget? Eén ding is zeker: er zijn mogelijkheden genoeg! 


2. We maken een ontwerp 

Jouw wensen vertalen we naar een ontwerp. En niet zomaar een ontwerp! Onze designers kunnen jouw interieur en/of exterieur direct digitaal schetsen. Net zo realistisch als een foto, super gedetailleerd. Vervolgens zie je met één druk op de knop jouw eigen truck, maar dan met logo’s, lampen, spuitwerk of zelfs een compleet nieuw interieur. Zo weet je vooraf precies wat het eindresultaat gaat zijn.


3. Jij ontvangt een voorstel

Zijn we het eens over het ontwerp? Dan verwerken wij al jouw wensen in een offerte. Daarin zie je alle onderdelen die we gaan aanpakken, inclusief de prijs. Want duidelijkheid vinden we belangrijk. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent. 


4. We plannen jouw auto in

Zodra jij akkoord geeft op de offerte, nemen wij contact met je op. Samen stemmen we de verdere planning af. Omdat ons team bestaat uit buffels die weten van aanpakken, kunnen we vaak op korte termijn starten met het customizen van jouw truck. En  ben je jouw truck meestal maximaal 2 weken kwijt.

5. Jij brengt je truck naar BUFFL

En dan het échte werk. Jij brengt je truck naar de werkhal van BUFFL in Ravenstein, en wij gaan aan de slag. Spannend! Maar nee, we sturen je tussentijds geen foto's. Ook niet als je ons daar op je knieen om smeekt. 

6. Het ultieme geluksgevoel

Het moment is daar. De onthulling. Jij ziet jouw customized droomtruck voor het eerst. We kunnen ons voorstellen dat je even een traantje laat. Die trotse glimlach als je van ons terrein wegrijdt, verdwijnt voorlopig in ieder geval niet meer van je gezicht.

Zoeken