Werkwijze

Stel je wilt jouw truck laten customizen. Hoe gaat dat in zijn werk? We nemen je stapsgewijs even mee:

1. We plannen een afspraak

Dat doen we hier in Reek, zodat je gelijk ook de werkplaats kunt zien en kennis kunt maken met onze mensen en ons vak. Bij een goede bak koffie bespreken we op ons gemak de wensen en mogelijkheden. Wat vind je mooi, wat past in het budget, enz.?

2. Je ontvangt een voorstel

Als wij precies in kaart hebben wat jij wil, werken we dat netjes uit in een voorstel, inclusief een prijs. Binnen enkele dagen al weet jij precies waar je aan toe bent.

3. Inplannen van jouw auto

Zodra we een akkoord hebben, nemen wij contact met je op. Wij stemmen de verdere planning met je af. Omdat we met zo velen zijn – tien mensen – kunnen we je in de regel al op relatief korte termijn inplannen.

4. Je brengt je truck naar Reek

En vanaf nu wordt het spannend. Aan ons de eer om jouw truck naar jouw wensen in te gaan richten. En nee, al smeek je ons op je knieën omdat de spanning je te veel wordt, we sturen je tussentijds geen foto’s.

5. Je krijgt die lach niet meer van je gezicht

En dan is daar de onthulling. Maken we natuurlijk even een momentje van. En dan komen de traantjes van geluk, de omhelzingen, de knuffels. Jij hebt jouw droomtruck! En die trotse glimlach als je van het terrein wegrijdt, gaat voorlopig niet meer van je gezicht.

Zoeken